Nakládané zelí dle staročeského receptu z Moravy si musíte ihned uložit: Tenhle recept byl objeven po 114 letech zakopaný v zemi ve flašce od vína !

9641
Sdílejte

Nakládané okurky patří k pokladům české kuchyně, skvěle oživí každé jídlo a často představují to nejlepší řešení, když nás tak zvaně honí mlsná, ale my zároveň nevíme, na co přesně vlastně máme chuť.

Pokud se je tedy právě teď chystáte nakládat, a udělat si tak zásoby na zimu, ještě počkejte, neboť okurky nejsou jedinou zeleninou, kterou lze naložit. Velmi chutnou pochoutkou je i nakládané zelí, které vám nejen dodá velké množství vitamínů, ale na rozdíl od okurek ho nemusíte sterilizovat za vysoké teploty.

Co budete potřebovat?

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články