Minutkové masové kuličky na česneku a pivu: Nic lepšího z mletého masa jsem nejedla !

10697
Sdílejte

Na pánev si dáme olej, zahřejeme a smažíme ze všech stran . Poklademe na papírovou utěrku, abychom je zbavili přebytečné mastnoty.

Recept pokračuje na další straně

Cibuli si nakrájíme nadrobno a osmažíme na oleji . Pak zalijeme plechovkou piva. Do této omáčky poklademe masové kuličky a necháme dusit pod pokličkou asi 10 – 15 minut.

Podlijeme trochou vody, podusíme ještě pár minut a dochutíme podle potřeby. Můžeme podávat.

Přejeme dobrou chuť! 🙂

 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články