Karamelový větrník z plechu: Takový zákusek nekoupíte ani v cukrárně, nejlepší recept !

28206
Sdílejte

Dáme péct do předehřáté trouby na 200 ° C . Prvních 15 minut troubu vůbec neotvíráme, bubliny by splaskly. Pečeme asi 30-40 minut.

Je však třeba, aby povrch byl na dotek křupavější , protože jak chladne, trochu změkne.

Uvaříme 2 karamelové pudinky v 750 ml mléka a necháme vychladnout. Potom vyšleháme máslo s práškovým cukrem a postupně přidáváme uvařený vychladlý pudink.

Recept pokračuje na další straně

Dosladíme podle chuti .

Vyšleháme tuha šlehačku se ztužovačem a cukrem .

Na první plát naneseme karamelovou náplň a na ni rozetřeme ušlehanou šlehačku. Přiklopíme druhý plát a povrch polijeme karamelovou polevou.

Poleva:

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články