Jak se na kůži projevuje nedostatek vitamínů? Toto jsou příznaky!

4075
Sdílejte

Naše pokožka je velmi citlivá na způsob života, který vedeme. Proto její vzhled nám dokáže říct hodně o stavu našeho zdraví. Někteří lékaři dokonce tvrdí, že kožní nemoci jako takové, neexistují. Všechny problémy, které se objevují „na povrchu“ člověka, pocházejí z našeho nitra. Sedavý způsob života, toxiny v těle, špatná výživa – do jisté míry ovlivňuje i stav naší pokožky. Prozradíme vám, jak nedostatek různých vitamínů ovlivňuje stav pokožky.

Samozřejmě, aby pokožka zářila krásou a zdravím, potřebuje každodenní péči. Důležitou roli hrají i dědičnost, náchylnost k chorobám a rytmus života. Ať chceme nebo ne, to, co jíme, má největší vliv na vzhled naší kůže. Proto je mnoho problémů s kůží řešitelných ještě v raných stádiích a to změnou stravy. Hlavní věcí je pochopit, co způsobilo daný problém a které vitamíny nám chybí.

Suchá pokožka – v těle je nedostatek vitamínu A

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články