Do hrnce nalijte vodu, přiveďte k varu, vložte bujon, nechte rozpustit a přidejte nakrájená rajčata a bylinky. Vařte za občasného míchání 10 – 15 minut. Poté do vývaru přidejte orestovanou zeleninu, čočku a kapustu nakrájenou na proužky a vařte ještě 8 minut.
Nakonec polévku dochuťe solí a pepřem. Můžete servírovat.
Kam dál?
- Připravila báječnou nádivku s ořechů, naplnila kuřecí maso a zalila to vínem. Za 20 minut vyčarovala delikatesní oběd. Rodina se olizovala ještě týden.
- Recept: Nejlepší medové kuličky, které si zaručeně zamilujete!
- Nebezpečně dobrá Česká domácí vepřová tlačenka, kterou zvládne připravit každý ! Ocení ji i opravdoví milovníci tlačenek
- Luxusní kávové řezy: Lahodný dezert nejen ke kávě !