Experiment v kuchyni se rozhodně povedl. Nakrájela mrkev, smíchala ji s černou kapustou a povařila. Pak to zasypala parmazánem a za 20 minut servírovala luxusní polévku!

1714
Sdílejte

Ingredience na 4 porce

  • 200 g mrkve
  • 1 malá cibule
  • 1 velká cuketa
  • 3 stroužky česneku
  • 500 ml vody
  • 1 vanička hovězího bujonu
  • 300 g rajčat
  • 1⁄2 čajové lžičky sušeného oregana
  • 1⁄2 čajové lžičky sušeného tymiánu
  • 400 g sterilované hnědé čočky
  • 100 g černé kapusty
  • sůl a pepř dle chuti
  • 1 polévková lžíce oleje

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články