Fantastický jablečný koláč s džemem: Přivítejte podzim touto pochoutkou z jablek, která si získá malé, i velké a navodí tu správnou atmosféru !

6056
Sdílejte

povidla nebo džem podle chuti

moučkový cukr na posypání

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Nastrouháme si kůru z citronu a citron odšťavníme. Jablka si očistíme, oloupeme a nakrájíme na tenké měsíčky. Jablka dáme do misky, zalijeme citrónovou šťávou a posypeme dvěma lžícemi cukru.

Do misky si rozklepneme vajíčka, přidáme cukr a šleháme do pěny. Během šlehání přidáme i citronovou kůru. Zašleháme olej a postupně po lžících zašleháváme i mouku.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články