Až budete mít hotové krémy, pusťte se do plnění mini větrníčků. Korpusy opatrně ostrým nožem rozřízněte vejpůl a na spodní díl navrstvěte s pomocí cukrářského sáčku nejprve vanilkový a pak čokoládový krém. Větrník přiklopte vrchním dílem korpusu. Takto naplňte všechno těsto. Větrníky dejte vychladit do lednice a poté podávejte posypané moučkovým cukrem. Dobrou chuť!
Kam dál?
- Když se vrátil z práce, čekalo ho úžasné osvěžení. Připravila mu takovou limonádu, která okamžitě zahnala únavu i hrozící úpal!
- Zavolala je na zdravý koláč. Nejdřív nechtěli ani ochutnat, pak snědli celý plech!
- Uvařila vejce ve vodě s octem. Za 10 minut servírovala takovou večeři, jakou si dáte jen v té nejluxusnější restauraci!
- Když jim na Velikonoce řekla, že budou mít k obědu „babu,“ smáli se. Od té doby je toto jídlo stálicí na jejich stole!