Dokonalý krémeš, který připravíte bez pečení: Musím se podělit o tento luxusní recept, dělám ho skoro každý týden !

18598
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Nachystáme si menší formu – já měla úzkou jen na jednu řadu piškotů.


Piškoty namočíme krátce do mléka a uložíme do formy.

Z pudinkového prášku, cukru a mléka uvaříme klasicky pudink.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články