Vsadila na osvědčenou klasiku a vyhrála. Za 10 minut připravila luxusní pomazánku z domácích vajec a stala se královnou hostitelek!

1955
Sdílejte

Postup práce

Vejce uvařte natvrdo, nechte mírně vychladnout a oloupejte. Poté je nadrobno nakrájejte a dejte do mísy. Přidejte tatarku, nadrobno nasekanou cibuli, drobné kostičky okurek a nakonec dochuťte solí, popřípadě pepřem.

Pomazánku servírujte s čerstvým pečivem, celozrným chlebem, nebo slanými sušenkami, např. Tuc. Chutná skvěle i se zeleninovým salátem.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články