Vzala uherák a pomlela ho. Za 15 minut servírovala luxusní pomazánku, jakou rodina ještě nejedla. Druhý den mlela znova….Pomazánka, která se nikdy nepřejí!

2322
Sdílejte

Pracovní postup

Uherský salám pomelte 2 až 3x na mlýnku na maso, dokud nedostanete jemnou hmotu.

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články