Tito lidé podvádí své partnery nejčastěji! Patříte mezi ně?

1089
Sdílejte

Blíženci jsou schopni přilákat k sobě více než jednu spřízněnou duši současně. Blíženci vždy dokáží někoho zaujmout a milují, když o ně někdo projevuje zájem. Zástupci tohoto znamení jsou veselí a velmi společenští, takže zalíbit se někomu pro ně není ničím obtížným. Blíženci milují pozornost a pořádně si ji užívají. Často podvádí své partnery, protože jim prostě jeden partner nestačí. Milují riskování, adrenalin a představa toho, že svého partnera podvádí a on o tom netuší, je vzrušuje.

Váhy (23. září – 22. října)

Váhy mají své dveře otevřené pro více spřízněných duší. Co se lásky týče, váhy to mají tak trochu složité. Je pro ně opravdu jednoduché vybudovat si city k člověku a někdy se jim dokonce podaří zamilovat se do dvou lidí zároveň. Váhy potřebují naplno projevovat své city, takže nepodvést partnera s někým, ke komu něco cítí, je pro ně opravdu obtížné. 

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články