Polévka z čerstvého špenátu a křenu: Zažene každou nemoc i kocovinu během pár minut. Rychlá, jednoduchá a neuvěřitelně lahodná.

1697
Sdílejte

Špenát, pažitku, ledové kostky, bujón a 500 ml vody rozmixujte na hladkou kaši. Přeceďte přes jemné sítko do hrnce, přidejte pepř, křen, jogurt a kysanou smetanu. Polévku promíchejte, prohřejte, dle chuti dosolte a servírujte.

Před podáváním posypte polévku křupavými chlebovými krutonky, pažitkou a čerstvým křenem.

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články