Smažená cuketa nemá šanci, toto je největší hit celé sezóny: Cuketové penízky na plechu – s touto pochoutka bude mít největší úspěch !

11196
Sdílejte

Postup:

Cuketu pomocí škrabky oloupeme, osolíme a posypeme drceným kmínem. Cuketu obalíme v trojobalu – (do vajíčka přidáme i nasekané bylinky) na plech dáme pečící papír, potřeme ho olejem a na něj ukládáme obalenou cuketu.

Pečeme ve vyhřáté troubě na 180 ° C asi 20 minut, po 10-ti minutách kolečka zpřevracel.

Péct na plechu možná i zcela bez oleje, případně plech potřete trochou oleje pak jsou cuketky křupavější.

Pokračování na další straně

Cuketa v česnekovém těstíčku

Takto připravená cuketa se dá smažit i péct. Do pečené verze přidejte do těstíčka více mouky a pečte ve vyhřáté troubě při teplotě asi 190 stupňů. Cuketu je třeba během pečení obrátit, doporučuji také přidat do těstíčka i trochu oleje.

Potřebujeme:

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články