Pokud si nevíte najít partnera/ku, může být problém v tom jaké jste znamení. Podívejte se, které znamení se k sobě nejvíce hodí..

2646
Sdílejte

váhy – lev / střelec: Váhy hledají silného partnera, protože mají vysoké očekávání. Když se pro něco rozhodnou, tak je nikdo nedokáže zastavit. Váhy očekávají od partnera práci na sobě, ale i na jejich vztahu.

štír – panna / kozoroh: Štír je smyslné, vášnivé a vtipné znamení. Nejdůležitější ve vztahu s ním je přijmout všechno tak, jak to je. Nezapomeňte, že jsou to velmi emocionální zranitelné osoby a potřebují jemné zacházení.

střelec – váhy / vodnář: Pro střelce je ve vztahu nejdůležitější láska a věrnost. Je to soběstačný partner, který svou polovičku nikdy nevyužívá, ale právě naopak jí velmi mnoho dává. Chce však, aby to jeho partner náležitě ocenil.

kozoroh – štír / ryby: Praktické znamení, které nechce dělat chyby, protože by je později litovali. Jeho krása a sofistikovanost je zkombinovaná s přizpůsobivostí. Ve vztahu s ním jeho partnera nečekají žádné hádky nebo spory.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články