Pokud si nevíte najít partnera/ku, může být problém v tom jaké jste znamení. Podívejte se, které znamení se k sobě nejvíce hodí..

2646
Sdílejte

blíženec – beran / lev: Blíženci jsou racionální a ve vztahu hledají stabilitu. Zároveň ale nemají rádi nudu. Potřebují veselého partnera, se kterým nuda nikdy nehrozí. Na to jsou ideální beran a lev.

rak – býk / panna: Pro raka znamená láska všechno, celý život. Získat si jejich důvěru ale není snadné. Dlouhodobě vydrží jen s někým, kdo umí naslouchat, mluvit a má chuť na sobě pracovat.

lev – blíženec / váhy: Lev je velkorysý, romantický a extravagantní. Miluje komplimenty a pozornost. Vztah s lvem dokáže uspokojit jen ty, kteří rádi jednají sami za sebe a příliš se nefixují na partnera.

panna – rak / štír: Panny na první pohled vypadají emočně chladně, ale opak je pravdou. Ve skutečnosti všechno prožívají velmi intenzivní. Nemají rádi hádky a milují teplo domova. Mít za partnera pannu znamená získat spolehlivost a lásku, a to i v situacích, kdy člověk udělá chybu.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články