Mini Pavlovka se šlehačkou – skvost mezi zákusky: Korpusy vydrží v chladničce celé dny, tento dezert nemá konkurenci !

9719
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Dejte do trouby předehřáté na 150 ° C a potom ihned stáhněte teplotu na 100 ° C. Pečte 60 minut (na základě zkušeností třeba při některých troubách čas pečení prodloužit o 15 – 20 minut). Potom troubu vypněte a nechte Pavlovky vysušit do vychladnutí. Po vychladnutí je odlepte z papíru ještě předtím, než je budete plnit, aby byla s nimi snazší manipulace. Jsou úžasně lehoučké a křehké.

Na náplň stačí vyšlehat dvě šlehačkové smetany spolu s práškovým cukrem a vanilkovým extraktem. Můžete plnit i krémem z mascarpone. Ideální naplňte 1 – 2 hodiny před podáváním. Je třeba zkonzumovat do druhého dne (čisté korpusy vydrží i několik dní). Bohatě ozdobte drobným ovocem. Přejeme dobrou chuť!

 

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články