vanilková esence
1 ztužovač šlehačky
Recept pokračuje na další straně
Postup:
Troubu si předehřejte na 150 ° C. Bílky vyšlehejte při nejvyšším stupni do pěny. Za stálého šlehání přisypávejte krystalový cukr, dokud nevznikne tuhý a lesklý sníh.
Potom do sněhu za stálého šlehání přilijte lžičku vinného octa a přisypte lžičku kukuřičného škrobu. Obojí krátce zašleháme. Škrob lze z části nahradit kokosovým pudinkem. Sníh si přeložte do většího sáčku se zdobící špičkou. Na pečící papír si nakreslete kolečka, jak velké chcete mít Pavlovka a otočený papír nalepte pomocí malého množství sněhu na plech. Následně nastříkejte kolečka na papír tak, aby uprostřed zůstalo dost místa na krém.
Pokud je to nutné, malou lžičkou ještě trochu zvětšete prostor uprostřed, aby bylo dost místa na krém.