Majitel nechal utratit psa kvůli obezitě: Ten však dostal druhou šanci !

1997
Sdílejte

Muž navštívil veterináře v kanadském městě Alberta se svým 10letým zlatý retrívr jménem Kai. Ukázalo se totiž, že má infekci, která se však dala snadno léčit. Majitel se přesto rozhodl, že léčba nemá význam, protože je pejsek i tak tlustý a žádal utracení. Naštěstí, veterinář to odmítl s cílem nalézt mu nový domov. Na obézního chlupáče se usmálo štěstí a adoptovala si ho Pam Heggie, která se rozhodla změnit jeho život od základů.

Standardní váha zlatého retrívra se totiž pohybuje kolem třiceti kilo, no Kai vážil neuvěřitelných 78 kilogramů. „Když jsem poprvé setkala Kaia, nemohla jsem uvěřit tomu, jaký je velký. Všechno dělal velmi těžko a soustavně funěl. Museli jsme ho zvedat, abychom ho dostali nahoru po schodech. Dokonce i dostat ho z auta bylo velmi náročné. Upřímně, bála jsem se, že když se probudím, najdu ho mrtvého. No už od začátku bylo vidět, že chápe, že se mu snažíme pomoci, “ řekla nová majitelka pro Bored Panda .

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články