Dokonalá marináda na jakékoliv maso: 45 minut v této marinádě stačí na to, aby každé masíčko chutnalo božsky !

10102
Sdílejte

Když jsem naložila maso do této marinády, všichni houfně chtěli přidat a zbyly jen prázdné talíře. Je opravdu fantastická a maso nikdy nechutnalo lépe! 45 minut je minimální časový limit, během kterého by se mělo maso marinovat, ale můžete si ho do ní naložit klidně i na celou noc.

Potřebujeme:

maso dle vlastního výběru

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články