Vrátil se z oslavy narozenin a byl „pod obraz.“ Když snědl, co mu podala, byl fit za 10 minut! Jak je to možné?

2609
Sdílejte

 

Pracovní postup

Slitou vodu ze zelí dejte do většího hrnce, přidejte pokrájené kysané zelí, umyté maso, uzené koleno, celou oloupanou cibuli a kuličky nového koření. Přiveďte polévku k varu.

Vše pozvolna vařte na mírném ohni, až bude maso zcela měkké.  

Oloupejte brambory a nakrájejte je na větší kostky. Vložte je do jiného hrnce a v osolené vodě je uvařte doměkka.

Hotovou polévku podle chuti osolte a opepřete. Česnek najemno rozetřete a ke konci varu přidejte do polévky.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články