Skvělá čalamáda na studeno – nejlepší recept jaký znám: Žádné zavařování ani vaření !

11829
Sdílejte

2.Udělejte si zálivku z cukru, octa, oleje a deka (to prosejte přes sítko, hořčičné semínko nedávejte), promíchejte a vlijte do směsi zeleniny.

3.Dobře promíchejte, ať se zelenina propojí a nechte 24 hodin odstát.

4.Potom už jen naložte do lahví i se šťávou, uzavřete a odložte do chladu. Skvělé na tomto receptu je, že nemusíte nic sterilizovat.

5.Zavařenina vydrží velmi dlouho, tedy za podmínky že ji dříve nesníte – u nás mizí skutečně rychle.

Z uvedené dávky mi vyšlo mi cca 15 malých lahviček.Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články