Tyto křehké věnečky budete chtít mít na stole každý den: Ideální k čaji, i ke kávičce !

8879
Sdílejte

50 g hladké mouky

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Do hrnce dejte mléko pokojové teploty a přidejte citronovou kůru.

Žloutky vyšlehejte s cukrem a moukou, abyste získali pěnovou hmotu. Přidejte mléko s citrónovou kůrou a za stálého míchání přiveďte do varu.

Míchejte dokud krém nezhoustne, pak ho přeložte do misky, přikryjte potravinářskou fólií a dejte do větší nádoby naplněné studenou vodou.

Nechte vychladnout a naplňte věnečky. Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články