Tyto křehké věnečky budete chtít mít na stole každý den: Ideální k čaji, i ke kávičce !

8879
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

6. Můžete je naplnit krémem a posypat práškovým cukrem.

TIP: Chcete-li je místo smažení upéct, pečte je v rozehřáté troubě při 200 ° C asi 25 minut. Chcete-li je odložit na později, vložte je do uzavíratelné nádoby a odložte je do chladničky. Vydrží takto čerstvé až 3 dny.

Recept na krém

Potřebujeme:

500 ml plnotučného mléka

4 žloutky

citronovou kůru (chemicky neošetřenou)

100 g cukru

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články