Tyto křehké věnečky budete chtít mít na stole každý den: Ideální k čaji, i ke kávičce !

8879
Sdílejte

olej na smažení

Recept pokračuje na další straně

Postup:

1. Do hrnce nalijte vodu, přidejte máslo, sůl a cukr. Zahřejte a roztaví máslo za stálého míchání směsi.

2. Postupně přidejte mouku a míchejte, dokud nevznikne kompaktní těsto.

3. Těsto vložte do misky a nechte vychladnout 10 minut. Potom přidejte po jednom vajíčka a vymícháme.

4. Těsto vložte do sáčku se zdobící špičkou a na plech pokrytý pečícím papírem tvarujte kruhy o průměru 5 – 7 cm.

5. Rozehřejte olej a dejte do něj věnečky, smažte z obou stran a pak je dejte na papírové utěrky okapat.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články