To, co zabilo tohoto profesionálního kulturisty, mnozí pijí také každý den! Zvažte, zda to zato stojí..

8007
Sdílejte

Lékaři to považovali za zázrak. Dean se však navzdory druhé šanci osudu nepoučil a jakmile se cítil být zdravý a mimo ohrožení života, opět se uchýlil k energetickým nápojům a nezdravým pokrmům. Během svého cvičení zvykl vypít až neuvěřitelné dva nápoje každou hodinu! Po jistém čase mu byla opět diagnostikována rakovina. Podle DailyMail lékaři zveřejnili zprávu o tom, že jeho špatné návyky zahrnující pití energetických nápojů jsou to, co zničilo Deanová játra a vytvořilo rakovinné buňky.

Bohužel tentokrát se profesionálního kulturisty zachránit nepodařilo. Zemřel a zanechal po sobě manželku s dcerou.Jeho příběh by mohl být poučením pro mnohé, kteří pijí tyto nezdravé drinky a neuvědomují si, jaký to může mít dopad na jejich zdraví. Podobně jako drogy či alkohol, i energetické nápoje ve vás při nadměrné konzumaci vzbuzují závislost, které se těžko zbavuje. Na umělém přísunu energie je v dnešních časech závislých mnoho lidí.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články