Sněhová vločka: Jeden fantastický hrnkový kokosový koláček se šlehačkou !

11602
Sdílejte

Postup:

1. Vajíčka vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme rozpuštěné máslo, mléko a nakonec jen zlehka vařečkou vmícháme prosátou mouku smíchanou s práškem do pečiva .

2. Připravené těsto navrstvíme do vyššího plechu , který jsme pořádně vymastili máslem a posypeme kokosem, do kterého jsme přidali kr. cukr.

3. Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů asi 20 minut , sledujeme, aby kokos příliš nezhnědl.

4. Po upečení koláček hned polijeme šlehačkou. Když chcete šťavnatější koláček, použijte dva hrnky smetany.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články