S tímto zákuskem máte úspěch zaručen: Domácí ořechovo-žloutkové řezy podle ověřeného receptu – každý je miluje !

8157
Sdílejte


1. Z bílků si ušleháme pevný sníh.

2. Připravíme si těsto těsto. Změklé máslo vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme ořechy, prosátou mouku a nakonec i sníh.

3. Natřeme na plech vyložený papírem na pečení a pečeme při teplotě 180 stupňů asi 25 minut (každý podle své trouby).

4. Na polevu si žloutky vyšleháme s práškovým cukrem a nalijeme na ještě horký zákusek.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články