Těšili se celý týden na řízky. Když zjistili, co jim uvařila, nevěřili svým očím. Po jídle se zaprášilo doslova za pár minut!

3281
Sdílejte

Mezitím nakrájejte slaninu a cibuli na plátky.

Vyložte plech pečícím papírem. Pokládejte vždy řízek, plátek slaniny a posypte cibulí. Mírně podlijte vodou a olejem. Přikryjte druhým plechem, nebo alobalem a pečte v troubě asi 30 minut na 180°C, dokud nebude maso měkké.

Obrácené řízky podávejte s uvařenými a máslem omaštěnými bramborami. Ozdobte petrželovou natí, nebo pažitkou.

 

 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články