Překvapivé odhalení expertů: Jezte tuto zeleninu, snižuje riziko nákazy koronavirem !

2655
Sdílejte

Podle nich může tento fakt úzce souviset s tím, že Rumuni se vyznačují vysokou konzumací zelí a v Bulharsku a Řecku obyvatelé ve velké míře konzumují fermentované mléko, které je považováno za přírodní inhibitor ACE. „A můžeme sem zařadit i Turecko, které patří k největším konzumentům fermentovaných mléčných výrobků a má velmi nízkou úmrtnost na covid-19,“ uvádí se v závěrečné zprávě.

Přestože tato zjištění zvyšují naději v boji proti SARS-CoV-2, autoři studie připomínají, že na potvrzení těchto výsledků musí být realizovány i další výzkumy. „Strava určitě ovlivňuje šíření nového koronavirus, ale stále představuje pouze jednu z možných příčin epidemie,“ říká Bousquet. Dodává však, že i on sám již změnil svůj jídelníček. Třikrát týdně si prý dopřeje syrovou zelí a jednou týdně zařadí do jídelníčku i kvašené zelí a nakládanou zeleninu.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články