Překvapivé odhalení expertů: Jezte tuto zeleninu, snižuje riziko nákazy koronavirem !

2655
Sdílejte

„Zobrazeno souvislosti mezi šířením viru a regionálními stravovacími návyky nebyla dosud věnována dostatečná pozornost. Ale změny ve stravování mohou být velkým přínosem, “ uvedl vedoucí výzkumného týmu Jean Bousquet na portálu BioMed Central . „Výživa a strava může hrát významnou roli při budování imunity vůči onemocnění covid-19 a zároveň dokáže vysvětlit některé rozdíly v počtu nakažených v celé Evropě.“

Z analýzy jeho týmu totiž vyplynulo, že země, v nichž patří zelí a okurky i fermentované mléčné výrobky k oblíbeným potravinám, měli dosud nejnižší míru úmrtnosti na onemocnění covid-19. Jsou to například Bulharsko, Řecko a Rumunsko. „I když je složité porovnávat zdravotní systémy a informace o počtu obětí v jednotlivých evropských zemích, i tak mají tyto státy velmi nízkou úmrtnost,“ uvádějí autoři studie.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články