Překvapivé odhalení expertů: Jezte tuto zeleninu, snižuje riziko nákazy koronavirem !

2655
Sdílejte

Nový koronavirus zůstává v centru pozornosti vědců z celého světa, kteří zkoumají jeho chování a mutace nebo jejich zaměstnává hledání účinné vakcíny. Stal se i předmětem studie vědců z Francie z univerzity v Montpellier, kteří však ve svém výzkumu pozorovali souvislost mezi konzumací jednotlivých potravin a výskytem onemocnění COVID-19.

Dopracovali se tak k výsledku, že odolnost vůči nákaze může podpořit konzumace kysaného a surové zelí, nakládaných okurek a fermentovaných (kvašených) mléčných výrobků. Na seznamu doporučených jídel se tak ocitlo i oblíbené korejské jídlo Kimchi připravené z více druhů kysaného sezónní zeleniny.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články