Nejlepší nepečený pamlsek na léto: Pokud máte doma 2 kelímky smetany a drobné ovoce, tento recept určitě vyzkoušejte !

8910
Sdílejte

1. Smíchejte vodu pokojové teploty se želatinovým práškem a nechte nabobtnat 20 minut.

2. Potom tuto želatinu nalijte do hrnce a rozpusťte ji při cca 80 ° C. Následně nechte vychladnout na pokojovou teplotu.

3. V samostatné misce smíchejte kysanou smetanu s cukrem a vanilkou. Vyšlehejte mixérem, dokud se cukr zcela nerozpustí.

4. Ovoce si omyjte, osušte a nakrájejte.

5. Želatinu přidejte k smetanové směsi a důkladně promíchejte.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články