Mocný nápoj, který by měl po 50-tce povinně pít každý : Neuvěříte, co dokáže s vaším tělem, zatímco spíte !

11612
Sdílejte

Tento nápoj má mimořádně blahodárné účinky na náš organismus a pomáhá předcházet různým nemocem. Pomáhá čistit trávicí ústrojí od usazenin a příjemným vedlejším efektem je i ztráta hmotnosti a zrychlení metabolismu.

Zvláště prospěšný je pro lidi po 50-tce, kdy se v důsledku metabolických změn tělo těžší zbavuje škodlivých látek a játra, cévy i ostatní vnitřní orgány potřebují větší pomoc. Vše, co musíte udělat, je vypít tento nápoj před spaním!

Detox ve střevě

Vědci zjistili, že nahromaděný tuk v oblasti břicha je spojen se závažnými zdravotními potížemi . Může způsobit cukrovku 2. typu, vysoký krevní tlak a srdeční choroby. Proto je velmi důležité snažit se ho zredukovat ak tomu vám pomohou tyto běžně dostupné suroviny, které použijeme k přípravě nápoje. Nápoj nejsilnější působí během noci, kdy tělo odpočívá a proces detoxikace má mnohem výraznější efekt.

Kam dál?

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Sprchovat se ráno nebo večer? Odborníci mají jasno. Jejich zjištění asi nikoho moc nepotěší

Další články