Magický jahodový koláček, kterému nikdo neodolá: Jemný, šťavnatý a krém je ukrytý přímo v těstě !

4620
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Vložíme do předehřáté trouby na 170 ° C a pečeme asi 40 – 45 minut. Po uplynutí této doby koláč vyjmeme a provedeme test párátkem. Když je koláč hotový, necháme ho mírně vychladnout a posypeme práškovým cukrem. Ozdobíme čerstvými jahodami a můžeme podávat. Přejeme dobrou chuť!

 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články