Magický jahodový koláček, kterému nikdo neodolá: Jemný, šťavnatý a krém je ukrytý přímo v těstě !

4620
Sdílejte

8 g prášek do pečiva

250 g pudinku

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Jahody zbavíme stopek a nakrájíme na malé kousky. Do mísy si dáme všechny 4 vejce, přidáme cukr a sůl. Vyšleháme do nadýchané bílé pěny. Za stálého šlehání přidáme kůru z citronu a postupně přidáváme na střídačku mléko, olej a mouku. Nakonec přidáme prášek do pečiva. Do tohoto krémového těsta nyní přidáme jahody.

Dobře promícháme a nalijeme do formy o průměru 24 cm. Uvaříme si vanilkový pudink podle návodu a po lžících ho vrstvíme na těsto.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články