Lepší čokoládový dort jste nejedli: Jednoduchá příprava, nadýchané těsto a lahodný krém !

13631
Sdílejte

2 PL smetany (75 g)

15 g másla

Recept pokračuje na další straně

Postup:

1. Žloutky vyšlehejte se solí a cukrem do hladké bílé hmoty.

2. Nalijte kefír a míchejte asi 2 minuty, dokud se cukr trochu neroztaje.


3. Prosejte mouku s kakaem a práškem do pečiva k ostatním ingrediencím a vymíchejte homogenní těsto.

4. Formu na pečení si vystelte pečícím papírem a nalijte do ní těsto. Předehřejte troubu na 170 – 180 ° C a pečte korpus asi 40 minut (prvních 30 minut neotvírejte dvířka na troubě). Udělejte test párátkem a když je těsto hotové, korpus vyberte.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články