Kuřecí stehýnka na pivu, chutnější než řízky v neděli: Zlatý recept do každé rodinné kuchařky !

17089
Sdílejte


Dejte stehýnka do hluboké misky. Přidejte papriku, pálivou papriku podle chuti, granulovaný česnek, koření na kuře, bylinky, sůl a pepř podle chuti, sojová omáčka a olej. Dobře promíchejte a rozetřete koření na povrch všech stehýnek.

Nechte marinovat 2 hodiny.
Recept pokračuje na další straně

Cibuli nakrájejte na tenké půlměsíčky a opečte ji v malém množství oleje, dokud nezměkne a trochu nezhnědne. Přeložte do misky nebo na talířku.

Kuřecí stehna osmažte na téže pánvi, na vysoké teplotě, pod pokličkou, na obou stranách – až do zlatohněda.

Recept pokračuje na další straně

Nalijte zbytek marinády na pánev. Smaženou cibuli rozložte na povrch a přidejte pivo.

Snižte teplotu a pánev znovu zakryjte pokličkou. Stehýnka vařte dalších 15 minut.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články