Karamelové větrníky ke kávičce: Peču je již 40 let a lepší zákusek neznám !

14055
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Krém1:

Litr mléka uvaříme se zlatými klasy na puding, necháme vychladnout a po vychladnutí přeložím mixéru a přiléváme za stálého šlehání smetanu, dokud nevznikne hladký krém.
Krém 2:

100g cukru úpalu na karamel a přilijeme do něj 400ml mléka, nechám vychladnout a potom vymixujeme a postupně dolévat šlehačku, dokud není krém hustý.

Poleva:

Udělám karamel z cukru a přidám mléko, rozpustím mícháním, vsypeme moučkový cukr a olej podle oka a toho, zda potřebuji polevu hustší nebo řidší.
Upečené větrníky jen rozřízneme, naplním jedním a druhým krémem a nakonec přelijeme polevou.
Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články