Když už grilovačka, tak pořádná! Takové maso ještě nikdo z hostů nejedl. Fígl je v nakládání masa. Znáte ho i vy?

5403
Sdílejte

Umyté a očištěné brambory (pokud můžete, nechejte je ve slupce) nakrájejte na měsíčky a dejte je na plech. Podlijte trochou oleje a posypejte kořením na americké brambory. Podle potřeby ještě podlijte teplou vodou a plech zakryjte druhým plechem nebo alobalem. Vložte do trouby a pečte asi 30 minut při teplotě 200 °C.

Až budou brambory skoro měkké, odkryjte je, zvyšte teplotu na 220 °C a opečte je dozlatova.

Rozpalte gril. Maso vyndejte z marinády, osolte a grilujte na rozpáleném grilu asi 5 minut po každé straně.

Servíruje s oblíbenou omáčkou (kečup, majonéza, dip), zeleninovým salátem a pečenými bramborami.

Tip

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články