Když už grilovačka, tak pořádná! Takové maso ještě nikdo z hostů nejedl. Fígl je v nakládání masa. Znáte ho i vy?

5405
Sdílejte

 

Pracovní postup

Umyté kuřecí maso odblaňte a nakrájejte na menší plátky.

Do misky nalijte olej a přidejte do něho vždy 1 kávovou lžičku koření, bylinek a protlačte česnek. Marinádu dobře zamíchejte. Pozor – nedávejte sůl ani do marinády, ani nesolte samotné maso.

Sůl by vytáhla z masa vodu a to by bylo vysušené.

Kuřecí prsa vložte do marinády. Dbejte, aby v ní byla dost ponořená. Misku zakryjte a vložte do chladničky aspoň na 5 hodin.

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články