Smíchala vejce, koření a naložila do toho maso. Za 15 minut už vonělo jídlo na stole. Strávníci byli nadšeni a volali po přídavku.

2803
Sdílejte

Pracovní postup

Umytá kuřecí prsa odblaňte a nakrájejte na menší plátky. Pozor, maso nesolte! Solit maso (nebo marinádu) budete až při grilování. Jinak by sůl vytáhla vodu z masa a to by bylo suché!  

Do misky rozklepněte vajíčka a rozšlehejte je. Přidejte všechno koření, kečup a hořčici. Dobře rozmíchejte a vložte maso. Dbejte, aby každý kousek masa byl dobře obalený marinádou. Zakryjte a vložte do chladničky aspoň na 5 hodin.

Oloupané brambory nakrájejte na měsíčky a vložte na plech. Podlijte trochou oleje a posypejte směsí koření na americké brambory. Ještě podlijte trochou horké vody a plech zakryjte alobalem. Pečte asi 30 minut při teplotě 200 °C. Alobal odkryjte, promíchejte a dopečte brambory dozlatova.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články