Chtěli, aby jim dokázala, že je skvělá cukrářka. Když jim předložila svůj dezert, ztratili řeč. Zato jejich chuťové pohárky se dostaly přímo do nebe!

3201
Sdílejte

Každého občas přepadne nepřekonatelná chuť na něco sladkého? Nezoufejte a upečte si lehký tvarohový koláč. Na úžasně nadýchaném těstě vychutnávejte silnou vrstvu tvarohového krému a bílkového sněhu. A co víc, jeho příprava je geniálně rychlá a snadná. Přesto koláč vypadá naprosto luxusně, jako od profesionálního cukráře. Vychutnejte si ho třeba k odpolední kávě a pozor: jeden kousek nestačí! 

Ingredience

Těsto

  • 300 g polohrubé mouky
  • 100 g moučkového cukru
  • 100 g hery
  • 2 žloutky
  • ½ sáčku prášku do pečiva
  • 5 polévkových lžic mléka
  • 2 polévkové lžíce kakaa

Náplň

  • 1 kg měkkého tvarohu
  • 1 litr mléka
  • 300 g moučkového cukru
  • 4 žloutky
  • 2 směsi Zlatý klas

Na povrch

  • 6 bílků
  • 6 polévkových lžic moučkového cukru

Pracovní postup

Do prosáté mouky vmíchejte kypřící prášek a přidejte všechny ostatní suroviny na těsto.

Zpracujte tužší těsto, rozválejte z něho plát a přeneste na vymaštěný plech.

Ve větší míse smíchejte všechny suroviny na tvarohovou náplň.

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články