Dokonalý předkrm z rajčat: Vaše obložená mísa bude díky těmto rajčatům hvězdou každé oslavy !

3015
Sdílejte

Postup:

Rajčata si omyjeme a odkrojíme vrchní třetinu. Poté vydlabeme dužinu pomocí malé lžičky. Lilek si překrojíme podélně a nakrájíme na co nejtenčí půlkruhy. Na pánev si dáme trochu slunečnicového oleje, rozehřejeme a naskládáme lilek vedle sebe. Osmažíme asi půl minuty z každé strany.


Hotový lilek poklademe na papírovou utěrku, abyste se zbavili přebytečné mastnoty. Ze strouhaného sýra, nasekaného kopru, prolisovaného česneku a majonézy vymícháme náplň, kterou budeme plnit rajčata. Můžeme podle chuti dosolit. Vydlabané rajčata naplníme touto nádivkou. Menší části rajčat, které nám zůstaly, překrojíme na polovinu a pak nakrájíme na tenké plátky. Vytvoříme si řadu prokládaných rajčat s lilkem a natřeme na ně jemnou vrstvu nádivky.

Následně začneme vše rolovat do tvaru růžičky.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články