Dokonalé těsto na štrůdl podle prababičky: Netrhá se, výborně se s ním pracuje a zaručeně se vám vydaří !

4321
Sdílejte

Na posypání:

moučkový cukr

Náplň: podle chuti

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Do misky nasypeme mouku a přidáme k ní olej, sůl, ocet, vejce a asi ½ vody. Vypracuje vláčné jednotné těsto a necháme ho odležet při pokojové teplotě asi 10 minut. (Konzistenci cesta dle potřeby upravíme přidáním další vody).

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články