Takovou přípravu kuřete ještě neznáte! Famózní česneková krustička zachutná i tomu nejmlsnějšímu. A hotovo máte za 30 minut!

3449
Sdílejte

Brambory dobře umyjte, ale neloupejte. Ve slupce je dejte do hrnce, podlijte půl litrem vody a pod pokličkou uduste doměkka. Hotové brambory nechte zchladnout, oloupejte je a nakrájejte na kousky.

Na pánvi rozehřejte olej a brambory osmahněte dozlatova. Přebytečný tuk odsajte papírovým ubrouskem.

Kuře po 20 minutách vyndejte a potřete druhou částí marinády. Případný zbytek nalijte pod maso a kuře dejte zpět do trouby.

Pečte na 200°C dalších 40 minut.

Kuře během pečení podlévejte výpekem. Dbejte na to, aby se na povrchu udělala křupavá krustička.

Podávejte s bramborami a přelité výpekem.

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články