Takovou přípravu kuřete ještě neznáte! Famózní česneková krustička zachutná i tomu nejmlsnějšímu. A hotovo máte za 30 minut!

3449
Sdílejte

Pracovní postup

Připravte si marinádu. Do 200 ml oleje přidejte oloupaný a rozetřený česnek, sůl a pepř. Dobře rozmíchejte a dejte do chladničky.

Naporcované kuře očistěte, odblaňte, ale ponechejte kůži. Pomocí mašlovačky vetřete do masa 1/2 dávky česnekové marinády.

Podle chuti můžete ještě osolit i opepřit.

Vložte kuře do pekáče, přilijte trochu teplé vody a přiklopte víkem nebo aspoň alobalem.

Pečte asi 20 minut při 180 °C.

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články