7 znaků, že je do vás někdo zamilovaný. Všimněte si hlavně bod číslo 2!

6667
Sdílejte

2. Změna hlasu: Náš hlas se neustále mění. Podle jisté studie, hlas ženy, která mluví se svým milovaným se podvědomě stává jemnějším a vyšším. Na druhé straně, další výzkum dokázal, že ženy vědí manipulovat s jejich hlasem, aby byly tak atraktivnější. Muži nevědomě dávají přednost ženám, jejichž hlas je posazen výše, protože naznačuje, že je pečlivá a spolehlivá. Nižší hlas láká muže, kteří mají zájem o pohlavní styk.

3. Nekontrolovatelné červenání se: Stačí když kolem vás projde někdo, kdo se vám líbí, usměje se na vás a je to! Vaše líčka jsou krásné červené. Moderní psychologové jsou si dokonce jisti, že červenání se, je přirozená reakce na strach, že se prozradíme a druhá osoba zjistí, že se nám líbí. Avšak jak je to možné, že někoho to přitahuje na druhé osobě? Je to jednoduché: dokazujete tím, že se chcete vyhnout nadměrné pozornosti, jste plašší osoba a nejste namyšlení.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články