5 receptů na zdravé a mimořádně chutné jogurtové zmrzliny !

4422
Sdílejte

Pojďme zjistit, jaký je rozdíl mezi běžnou a hypermoderní zmrzlinou v podobě mraženého jogurtu Zaprvé složení: jogurt obsahuje více vápníku, probiotika, bílkovin a další užitečné složky . Zadruhé mě mnohem méně kalorií. Tento dezert se může jíst i při dodržování striktní diety. Důležitá je i dostupnost produktu. Jogurt si můžete buď koupit nebo vyrobit. Stejně jako v případě receptů na zmrzlinu , budete potřebovat jen velmi málo přísad. Nabízíme vám recepty na 5 různých příchutí. Chcete-li připravit porci čistého mraženého jogurtu, stačí vám vyšlehat jogurt medem a výslednou směs vložit do mrazničky. Na porci obyčejného jogurtu budete potřebovat:
150 g bílého jogurtu
2 lžíce medu
3 lžíce citronové šťávy

Pokračování na další straně

Jahodová

Vezměte si jahody a jogurt v poměru 50: 50 (asi 70 g každého produktu). Jahody se musí předtím zmrazit. Vymixujte je s jogurtem, medem (1 kopcovitá polévková lžíce) a citrónovou šťávou (1,5 lžíce), dokud nezískáte krémovou konzistenci . Hotovo! Zbývá už jen vložit jej do mrazničky do libovolné formy a nechat zmrazit (nejméně na 6 hodin, nejlépe na celou noc).

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články