Když se ptali, co bude k večeři, řekla filé. Nejprve ohrnuli ret, ale za pár minut už mlaskala celá rodina. Takovovou rybu ještě nejedli!

2511
Sdílejte

Troubu předehřejte na 220°C a pečte 20 – 30 minut. Před dopečením sundejte víko pekáče a nechejte sýr zezlátnout.

Podávejte s vařenými bramborami a zeleninovým salátem, nebo s celozrnným pečivem. Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články